BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 10 October 2011

AiNa tHe bEsT oF VoIcE


ASSALAMMUALAIKUM semua ^_^,,ape kabo?sihat?sakit?demam?ha!ape lagi,,g la mkn ubat ok,,
Ermm,,hari minggu bakal tiba,so jawapannya BORING la terperap je kat dlm bilik nie,,L
Actually x boring mane pon kalo kite stdy je kan,,(alasan HB je tu)
Ermm,,ok,pada hari sabtu nie my HOT SISTER nak dtg serembn!! Best2,,boleh kuar gan die + ketuk duit die,,hahaha,,(jgn mara ye sis) J
Pada hari sabtu nie jugak la kawan kolej HB iaitu AINA masok pertandingan karoke di terminal 1 seremban,,,wow!x sabar ok nk tgk persembahan mantap dari die,,
Actually suare AINA nie boleh membuat kan bulu-bulu dade HB meremang ok,,hahaha,,(merdu sgt sore die)
Memg x dpt di nafikan kehebatan suare AINA nie tau kawan2,,,bg HB,suare die memg sgt2 mantap dan tip-top,,kawan2 HB yg lain pon suke dgn kemerduan suare AINA nie,,
Huhu,,hari sabtu pon da tiba,,macm biase la kan,,kalo HB nk kuar g mane2,HB mesti bgun awal sampaikan HB kne kejutkan c WIEWIE nie,,(susah btol nak bgun pagi),,ape nk jadi la kan,,hahaha,,,
Kiteorg bergerak dari kolej ke terminal tu pada jam 11 lebih kot,,(ye ke wie2),,hahah,,lupe sebentar,,setibenye kiteorg sampai kat terminal tu,my HOT SISTER pon sampai gk,,(ni la d katekan pertalian persaudaraan yg begitu kuat)hahaha,,(nk munth kot) J
After HB jumpe my sis,,kiteorg pon bergerak menuju ke tempat pertandingan tu,,x sabar nie nk tgk kawan HB menyanyi di atas pentas,,ermm,,setibenye kiteorg sampai, MC tu announce 4 the break kejap dan akan bersambung pada jam 2,,nasib baik kawan HB tu x nyanyi lagi,,hehehe,,after that,kiteorg g makan jap memandangkan my perot sudah menyumbangkan suare yg x merdu nie,,,hahah,,kiteorg g makan kat MCD jep,,my HOT SISTER blanje kiteorg,,hehehe,,(tq sis ^_^),,,ko la sister paling hot yg aku ade ok,,hahah,,
Lepas mkn,ape lagi kan?kiteorg terus menuju ke tempat pertandingan tu la,,,bile tibenya nye giliran AINA tok nyanyi kat depan,wah!!rase mcm kiteorg jep yg nk menyanyi tau!!!(nerves sgt2 kan wiewie)hahaha,,,
Bile AINA da start mengeluarkan suare die,,my sis pon terkezut dgr suare die yg merdu tu ok,,actually AINA mendendangkan sebuah lagu yg pernah di popularkan oleh ZIANA ZAIN yg bertajuk KEKAL,,(memg AINA kekal di hati kami semu la) J
Ermm,,lepas jep AINA abis nyanyi,kiteorg pon beredar dari situ,,ape lagi kan,time tok ketuk my hot sis blanje makanan ringan tok HB bawa balik ke kolej la kan,,hehehe,,(ko memg baik sis) J
Setelah selesainya sesi ketuk-mengetuk nie,,HB gan kawan HB pon balik la kolej kiteorg,,my HOT SIS plak die still stay situ lagi coz nk tunggu buah haty die dtg,,(M),,hahaha,,jgn mara sis,,
Owh!!balik je dari terminal n sampai kat kolej,,my assgmnt memanggil2 daku tok kerja kan die,,(owh tidak),,penat ok en,assgmnt!!
p/s: abis kan dulu assgmnt anda semua sblum pergi kemane2 ok!BYE!
sorry coz x dpt upload video die nyanyi
(ni la AINA)












Wednesday, 5 October 2011

PeRiTnYa hIdUp iNi :(


ASSALAMMUALAIKUM…ape kabo semua?hope semuanya sihat2 slalu ok,,
huhu,,HB ape kabo lak??ermm,,HB baik2 jep,,tp enth la,,knape la dgn perasaan HB nie,,boil agaknye,, L
ermm,,enth la ek,,sejak2 HB kne PERLI dgn SESEORANG nie,HB rase diri HB nie memg x berguna sgt2,,ape la dosa HB nie kn??(YA ALLAH AMPUNILAH DOSA KU INI L)
actually HB x penah pon lupe jasa baik SESEORANG nie,,just kerana d sebabkan HB lost contact gan SESEORANG nie,,HB terus kne peril,,(wow!!sakit kot kne peril ni kn?)
HB bukan saje2 nk lost cntct gan die,,tp HB ade reason tersendiri ok,,HB nk jage haty dua pihak skali pada masa itu,,arrrgghh!!gile2,,skarang nie,HB sendri yg terase diri ini da d asingkan L
Skarang nie ape patot HB buat??terus mendiam kan diri dengan kedua2 pihak nie kew?? Or terus dengan diri ini di hantui oleh kate2 PERLI itu???
Arrgghh!!buntu2!!
Out!!bye2!!