BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 23 January 2012

HaPPy bIrThdAy mY bFf " RITA" and my beloved sis "CIK PUPU a.k.a NOMA"

ASSALAMMUALIKUM....
hye korang,,, hari ni HB nak wish birthday my bff yg duduk at selangor iaitu RITA SUHAILA...
RITA nie di lahirkan pada 24 januari 1991... so umor die skarang da mencapai 21tahun la kan,, hehehe,, die tua sikit dari HB and WIEWIE....

huhu,, ok2,, RITA nie memg seorang yg sgt2 happening gile,, HB and WIEWIE memg selesa berkawan dengan RITA nie,, HB jugak suke tgk die ketawa,, bila die ketawa, HB pon akan terketawa skali,, lucu sgt ketawa die ok,,, btol x WIEWIE?? :p

tapi, hari nie kiteorg x dapt nk buat ape2 suprise kat RITA coz kiteorg tengah cuti raye cina,, kalo x, memg habis budak nie di keja kan dengan HB and WIEWIE,,hehehe,, x pe ok RITA,, kirenye HB and WIEWIE berhutang dengan kamo ok,, naik kolej nnti, siap ko!! hahaha,, (niat jahat nie) :P

ok, di kesempatan ini, HB nak mengucapkan SELAMAT ULANG TAHUN kepada kamo yg semakin meningkat dewasa ini,, HB berdoa semoga kamo di murahkan rezki and di panjangkan umo ok,, HB juga berharap agar kamo sentiasa bergembira bersame org2 yg tersayang terutama kamo punya fmly and kamo punya buah hati,, hehehe,,(suke letew) :P... HB juga mendoakan semoga kamo akan berjaya dalam hidup ok,, if da berjaya, jgn lupe HB and WIEWIE ok,, :)
  HB sangat senang kawan dengan kamo and kamo semua tetp menjadi BFF HB sampai keakhir hayat ok,, I'ALLAH :)


(ni la RITA) 
^_^


next it abot my beloved sister,,, ok HB memg x sangka yg bufday die same dengan my BFF,, OMG,, terkezut HB  tgk kat FB birthday info ade nama my sister,, heheh,, actually HB x ingat pon Bufday my sis nie,, tu yg rase terkezut tu,, :P

anyway,, di kesempatan ini juga HB nak mengucapkan SELAMAT HARI TUA to my sister yg semakin vouge gitu,, hehehe,,, HB mendoakan semoga kamo diberikan kesihatan yg baik, dipanjangkan umo, di murahkan rezki and berbahgia di samping org tersayg terutama fmly sis ok ^_^

my sister nie juga seorng yg happening and suke bergelak beso,, skali kalo die da gelak, memg xboleh nak tutup la mulot die tu,, hahhaa,,, die pnye gelak pon sgt lucu ok,, sopan je gelak die tu,, ooppss!! SOPAN KE?? hehehe,,


(ni la my sister ^_^ )
gambo ko nie x nak menegak sis oi,, puas aku tegak kan die,, xtegak2 jugak,, die macm ko,senget,, hahha,, :P


(HAPPY BIRTHDAY GURLZ ^_^)


BeRgOmBiRo sAkAn yE ! ! ^_^

ASSALAMMUALAIKUM
hye semua,, ape khabar anda2 semua? diharap sihat2 sejahtera seperti HB nie ok,, hihi..
ermm,, walaupon mase da berlalu dengan pntasnya,, HB tetap nk meng "update" blog HB nie,,

beberapa minggu yg lepas, HB bersama BFF pergi ke putrajaya sebab nk temankan c wiewie mengambil IC nya yg sudah siap di putrajaya tu,, actually, HB x nk ikot pon, tp disebabkan kelas MAKRO di batalkan pada hari tu, HB pon mengubah fikiran dengan pantasnya untuk folow c wiewie pergi putrajaya.. (memg suka folow2 org nie) hehehe,, kiteorg pergi berempat ke putrajaya tu iaitu wiewie, rita, yati, n HB sendiri serta pakcik sharum.. sape tu?? ha, tu la driver kolej kiteorg ok... 

dari kolej kiteorg tu untuk menuju ke putrajaya mengambil mase dalam 1 jam lebih kot,,,hehehe,, HB  x tgk jam pon,, sadar2 je da sampai...bila da sampai kat situ, kiteorg pon ape lagi,, terus la g ambil IC si wiewie ni...
setelah selesai semua urusan, kiteorg pon singgah di MASJID kat putrajaya untuk menunaikan solat zohor... first time kot HB solat di situ,, agak jakun la sikit dengan ukiran yg ade di MASJID tersebut.. maklum la,, org x penah pergi putrajaya kan,, hihi,, HB rase tenang je berada dalam MASJID tersebut dengan keindahan ukiranya itu,, yg lebih menjakun kan HB adalah, MASJID tersebut dikelillingi air.. wah! cantik gile la,,, :)

ok, setelah selesai solat, kiteorg pon keluar untuk melihat pemadangan di kawasan MASJID tersebut,, memg indah skali ok kawan2... dengan keindahan yg ade tu, HB dengan kawan2 tidak akan melepaskan peluang untuk menjadi kan diri ini sebagai "model" hehehe,,, (korang memg suke ek pozing2 nie) hahaha,,
pakcik sharum pon macm tau2 je kiteorg nie kaki bergambar,, so, die yg bagi kiteorg take time tok snap2 gambar.. tankz pakcik coz melihat aksi gile kiteorg nie yg suke berpozing sakan,,terutama si WIEWIE, YATI and RITA (HB rilex2 jep) hahahaha,,,


(kami BFF)
^_^


(HB and WIEWIE)


(YATI, RITA and HB)


(HB and RITA)


(HB and YATI)


( tuuuu diaa HB ^_^ )



GoNg Xi fA CaI

ASSALAMMUALAIKUM.... hye u ols,, lame kot HB x meng"update" blog nie,, maklum la,, HB bz dengan study kot.. (amboi,, siap ade "kot" lagi) nmpak benor nipunye,, hehehe,, :P

ok2,, sempena HB da ade mase untuk meng "update" blog nie,, HB nak memberikn ucapan "SELAMAT TAHUN BARU CINA " kepda rakan2 yg berbangsa cina terutama skali kawan2 kolej HB iaitu TEO, TAN, WONG, BONG, LOH dan ramai lagi.. 

sempana perayaan tahun baru cina ini, HB harap kawan2 HB yg berbangsa cina dapat meraikan perayaan ini dengan gembira skali,, x lupe juga, sekiranya nya kawan2 HB yg dapat "angpau" sila la ringan2 kan tangan anda untuk berkongsi dengan HB sikit.. hehehe,, (nk jugak tu HB nie kan) hahaha...

akhir kata dari HB 
" GONG XI FA CAI " 
^_^



 ( TEO, TAN AND WONG, jgn lupe bawa balik limau bnyk2 ok )