BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 23 January 2012

HaPPy bIrThdAy mY bFf " RITA" and my beloved sis "CIK PUPU a.k.a NOMA"

ASSALAMMUALIKUM....
hye korang,,, hari ni HB nak wish birthday my bff yg duduk at selangor iaitu RITA SUHAILA...
RITA nie di lahirkan pada 24 januari 1991... so umor die skarang da mencapai 21tahun la kan,, hehehe,, die tua sikit dari HB and WIEWIE....

huhu,, ok2,, RITA nie memg seorang yg sgt2 happening gile,, HB and WIEWIE memg selesa berkawan dengan RITA nie,, HB jugak suke tgk die ketawa,, bila die ketawa, HB pon akan terketawa skali,, lucu sgt ketawa die ok,,, btol x WIEWIE?? :p

tapi, hari nie kiteorg x dapt nk buat ape2 suprise kat RITA coz kiteorg tengah cuti raye cina,, kalo x, memg habis budak nie di keja kan dengan HB and WIEWIE,,hehehe,, x pe ok RITA,, kirenye HB and WIEWIE berhutang dengan kamo ok,, naik kolej nnti, siap ko!! hahaha,, (niat jahat nie) :P

ok, di kesempatan ini, HB nak mengucapkan SELAMAT ULANG TAHUN kepada kamo yg semakin meningkat dewasa ini,, HB berdoa semoga kamo di murahkan rezki and di panjangkan umo ok,, HB juga berharap agar kamo sentiasa bergembira bersame org2 yg tersayang terutama kamo punya fmly and kamo punya buah hati,, hehehe,,(suke letew) :P... HB juga mendoakan semoga kamo akan berjaya dalam hidup ok,, if da berjaya, jgn lupe HB and WIEWIE ok,, :)
  HB sangat senang kawan dengan kamo and kamo semua tetp menjadi BFF HB sampai keakhir hayat ok,, I'ALLAH :)


(ni la RITA) 
^_^


next it abot my beloved sister,,, ok HB memg x sangka yg bufday die same dengan my BFF,, OMG,, terkezut HB  tgk kat FB birthday info ade nama my sister,, heheh,, actually HB x ingat pon Bufday my sis nie,, tu yg rase terkezut tu,, :P

anyway,, di kesempatan ini juga HB nak mengucapkan SELAMAT HARI TUA to my sister yg semakin vouge gitu,, hehehe,,, HB mendoakan semoga kamo diberikan kesihatan yg baik, dipanjangkan umo, di murahkan rezki and berbahgia di samping org tersayg terutama fmly sis ok ^_^

my sister nie juga seorng yg happening and suke bergelak beso,, skali kalo die da gelak, memg xboleh nak tutup la mulot die tu,, hahhaa,,, die pnye gelak pon sgt lucu ok,, sopan je gelak die tu,, ooppss!! SOPAN KE?? hehehe,,


(ni la my sister ^_^ )
gambo ko nie x nak menegak sis oi,, puas aku tegak kan die,, xtegak2 jugak,, die macm ko,senget,, hahha,, :P


(HAPPY BIRTHDAY GURLZ ^_^)


0 comments: