BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 20 September 2011

haPPy beffDAY bfF (WIE2) ^_^


ASSALAMMUALAIKUM kwan2 ku yg tercinta ^_^..hari ni HB nk berkongsi dgn kwn2 semua tntang befday kawn HB merangkap BFF HB yg berada d seremban nie..

TANGGAL 21/09/1991, tangisan seorang bayi puteri telah slamat di lahirkan dan hal ini telah memberikan keceriaan terhadap keluarga nya..tangisan seorang bayi ini telah menamatkan hari-hari terhadap IBU nya yg mengandungkan nya selama 9 bulan.. bayi puteri ini telah di beri nama “DEWI WINDURI BINTI IRWAN” (wie2) dan kini umurnya telah mencapai 20 tahun…(da tua rupenye kwn HB nie ek)hehehe..

HB nak cite sikit la tentang wie2 nie kan..die nie seorang wanita yg sangat cute,baik,peramah ,pandai serta seorang yg  lurus” n “pendek”,,hahaha (mampus HB nnti kne mara dgn die)hehehe..HB dan RITA sangat eppy bile bersama dengan c wie2 nie,,kalau bab2 “bergosip” nie,,die cpt je nk pasang telinge,,hahah,,(eleh,mcm HB pon x pasang telinge je kan?) :P

Ermm,,sempena hari lahirnya pada hari ni,,HB bersame2 RITA, KAK LONG n YATI bergegas pergi ke tesco seremban 2 untuk beli barang2 dapur untuk kiteorang buat jamuan sambutan hari lahir nya,,kiteorg gerak dari kolej ke tesco dari jam 6ptg and balik ke kolej jam 8mlm,,kiteorg just ambil mase 2 jam je tok beli barang2 masakn nie,,ermm,,da sampai je kat tesco, HB bersame rita terpaksa meninggalkan KAK LONG n YATI sekejap coz kiteorang nk g sevey kek..akhir nya HB and RITA jumpe pon KEK kegemaran c wie2 nie iaitu “CHEES CAKE” (NYUM2 ^_^)..tp kiteorg just bayar je dlu kek tu n kemudian nnti HB gan TEO (housemate) yg akan amik kek tu nanti..

Selepas je kiteorg da habis shopping n balik,,HB tgk c TEO and JOJO (housemate) da  pon belikan c wie2 nie hadiah,,(wah!dieorg pon ingt jugk befday bdk kecik nie) hehehe,,^_^
Si TEO belikan wie2 lampu kaca yg berwarna-warni,,(cantik tu),,si JOJO plk belikan glass hiasan yg cantik,,,baik sungguh kawn2 HB nie,,untung la wie2 dapt kawn mcm kiteorg nie kan,,hahha (ngade2 la plk HB nie) :p

Ermm,,,tepat je jam 12 tgh malam nnti kiteorg semua akan bergerak ke kelas untuk buat surprise kat wie2 nie,,(excited sangt2 nie),,so,,jam HB pon telah menunjukkan tepat 11.30 malm,,oleh itu,,HB nak bergerak dulu ke kelas ok,,nk prepare awal2 tok c bufday gurlz  nie ^_^
TEO!!!jom kite bergerak sekarang!!dari kiri, cpat jalan!!!hahaha,,

(ni la bufday gurlz wiewie)
cute je kan??



(mke penat HB and RITA)




(ini la chess cake nye)
^_^




(hadiah dari JOJO)



(hadiah dari TEO)



(WIE2 and RITA)



(WIE2 and YATI)




(WIE2 and KAK LONG)




(3 pendekar bujang lapok)





Akhir kate dari HB
HAPPY BIRTHDAY DEWI WINDURI BINTI IRWAN ^_^


1 comments:

setiapadasatu said...

tQ so much...!!=),hacks, rita, teo, yati, n my dear jojo.
cyunk kowg sgt2! ak bersyukur sgt dpt kwn cm kowg. ILYSM!!