BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 19 September 2011

KeRiNdUaN "HB" tErHaDaP dIrInYa :(


Assalammualaikum,,hye kawan-kawan yang sudi membaca blog HB.. apa kabo kamu semua??hope semuanya sihat2 seperti HB yg memg sihat tubuh badan nie ok!heheh,,^_^..harini HB nak kongsi kat anda semua akan kerinduan HB pada seseorang insan yang sangat HB sayangi..sape tu???(cpt cite HB!kami semua nk tau!!)…ye kawan2,HB nk cite la nie,,ermm,,actually orang yg HB sedang rindu nie mesty la seorang manusia ok,,heheh,,(loyer buruk plk HB ni ek :P),,hmmm,,sebenarnya HB sangat merindui anak HB yg berada di johor tu (HB da ada ank kew??) ank abg HB la,,HB da anggap die sebgai ank HB sendiri ok,,,

Anak HB tu sangat2 la manja gn HB coz dari kecil sampai HB da nk g study, die still bersame dgn HB walaupun kadang2 terasa geram dengan perangai die yg degil tu (biase la budak2 la katekan ^_^)… actually dari die kecik HB bersame dengan my mum menjaga die walaupon “IBU” kandung  die da bercerai dengan abg HB (ini masalh rumah tangga dieorg)…mase die masih bayi lagi, kalau HB x sekolah, HB la yang memandikan die, buatkan die susu, dodoikan die tido, bawak die g jalan2 and banyk lagi la,,orang kate, kalo air mandian bayi tempias kat badan kita, die akan sentiasa sayng kat kite kelak nnti,,(betol ke??) HB harap betol la kan,,hehehe,,

Kalau ank HB nie sakit (demam) HB slalu berdoa pada ALLAH supaya sakit die tu akan beransur dengan cepat, x pon HB mintx supaye die punye demam tu transfer kat HB,,biar la HB yang merasekan keperitan tu,,HB x sanggup tgk keadaan ank HB tu kalo die demam,,hati HB akan rase sayu je tgk keadaan die nnti,,:~(
Kalo HB ada kat johor skarang nie,,mesty HB akan berbual2 dengan die dulu sebelum kiteorng tido tau,,kadang2 ape yang die cakap, HB x paham pon,,(biase la budk baru berumur 3taun kan)..HB terpaksa la buat2 paham jugak coz kalo HB x layan ape yg die membebel tu,die mesti merajuk dengan HB dan die mesty terus keluar dari bilik dan tido kat nenek die (my mum) hehehe,,lucu kan ank HB tu..(dik!!ude rindu sgt2 kat adik :~(…..selalunya juga, kalo sebelum tdo, suda menjadi tabiat HB akn mengajar die baca doa tdur dan slalu menanyakan beberapa soalan dekat die,,soalan die berbunyi:-
HB     : adik syg sape?
RAFIQ: rafiq syg ude la,,
HB     : lagi?
RAFIQ: MEM (my mum), ayah (bapak die daaa) , ajib, gan cik long
HB     : man??
RAFIQ: rafiq x syg man sbb man x kasi rafiq main henset die
(ank HB ni hantu handphone tau,pantang nmpk,ade je game yg die nk main,,hehe)
HB     : x baik la rafiq nie,,syg la man ok?
RAFIQ: yela2,,

Begitula sedikit sketsa antara HB dgn ank HB tu,,(hai,mcm2 la HB nie kan)heheh
Ermmm,,,k la kawn2, HB nk tdo dulu,,nk mimpikan ank HB tu,,(HB ade sikit gmbar HB bersame dgn die),,,nitezz (@_@)


(nie la die hero superman "RAFIQ")




(KAMI SEDANG BERPOZING TOK IKLAN COLGATE,,HEHEHE)




MISS KAT DIE SO MUCH
(DIK,COVER LA GIGI TU)



0 comments: