BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 28 September 2011

RiAnG rIa hArI RaYa vErSi KoLeJ


 ASSALAMMUALAIKUM ^_^
Ape kabo kawan2 HB kesaygan HB???hope kamo semua sihat2 slalu ok,,
Huhu
Arie nie HB nak berkongsi dgn anda semua tntang “MAJLIS JAMUAN RUMAH TERBUKA KOLEJ TEKNOLOGI ALPHA” (kolej HB skarang)
Actually majlisnye bermula pada hari sabtu iaitu pada 24/9/11…sebelum acara ini di adakan,,setiap sem telah di beri tugasan untuk menyediakan menu makanan tersendiri,,so,,kiteorg sebagai sem 1 di beri menu masakn BBQ (perghh!!sedap sey) hehehe,,
B4 that,,pada hari jumaat kiteorg semua kne turun “padang” untuk memeriahkan aktiviti merewang bg membersihkan ayam2,memotong serai,bawang n yg same waktu dgn nye,,(HB x tau pon ape bahan2nye)hehehe,,,
Pada hari jumaat tersebut,,bagi plajar perempuan,dieorg melakukan acara potong memotong n yg lelaki plk melakukan acara basuh-membasuh ayam (eeuuwwkk!!bau ayam suda) ^_6
Actually aym yg kiteorg anggarkan adalah 30 ekor,,but yg sampai hnye 15 ekor jep,,ada ke patut??so,mase mlm rewang tu kiteorg basuh ayam yg 15 ekor tu,,then kne tunggu lagi 10 ekor yg baru nk beli,,sgt lmbat ok mlm tu,,da la kiteorg nk kne hias khemah lagi,,
Then,pkol 10lebih ayam baru sampai,,ape lagi,,kiteorg kne la basuh ayam tu lagi kan,,(penat wow),,lepas ayam da d cuci,kiteorg pon masok kan rempah-rempah untuk perap ayam nie sblom d panggang,,wah!bkn main teruja lagi c RITA and the geng gaul ayam dgn rempah-rempah tu (jgn kluar peluh suda ok) hahaha,,,
Lepas kiteorg da kerjakan c ayam td,,kiteorg bergegas plk untuk menghias khemah bg bdk2 SEM 1 nie,,mcm2 bende yg d buat bdk2 pompuan,,ketupat la, bunga mangga la,,kain plekat n kain batik la,,(ishh!!poning pale HB nie)hehe,,HB just tlg tgk n tlg pasang2 ape yg dieorg nie x sampai nk pasang kan,,(maklum la,bdk pompuan nie nk manje2 je kan)hahha ^_^
Ok,,lepas kiteorg da selesai segale2nya,,kiteorg pon balik and terus tdo pada jam 3 lebih pagi,,
(arrgghh!!!ngantok ok time tu (@_@) )
Bgun je pagi,,HB terus kjot c RITA n WIE2 nie,,(dieorg nie sush sikit nk bgun pg),,so,HB la yg kjotkan dieorg,,(dieorg nie pon nk mnje2 gn HB) :P,,lepas da siap2 semua,kiteorg pon pergi la majlis rumah terbuka kolej kiteorg tu,,tema bju HB,RITA n WIE2 warne PURPLE ok,,(jgn jeles) ^_^
Ok la,,sampi d sini je yg HB mampu tok cite kat korang ok,,skarang HB nk bercerita kat “ASSGMNT” yg berlambak2 nie plk,,bye2,,=_=’
(muke2 pencuci ayam)
hahaha ^_^


muke ngantok time nie,,tp d sebabkan ade org nk snap pic,,
ape lagi!!pozing la kiteorg kan,,hahaha




(love purple)


mate still ngantok lagi nie!!


(pendek jugak c wie2 nie ek)
hahaha..


(TEO, JAMAL and HB)


(sempat lagi tu nk pozing snap pic nie)
hahaha


























1 comments:

setiapadasatu said...

hacks ~ slamt ary rye aidilfitri!!!
huhuhu.. jamuan ni pnyer pasl kte sume xckup tdow.. btw, ayam BBq kte sdapppp gleeerrr!!!
hahahahaahah!! LOL! =D