BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 23 May 2012

~ WaHaI SaHaBaT ~

ASSALAMMUALAIKUM

wahai sahabat,
#setiap hari aku memikirkan akan kekurangan diri ini,
#setiap hari aku mencari kesalahan diri ini,
#setiap hari aku merenung nasib ini,
#setiap hari adalah hari-hari untuk melupa semua ini,

TETAPI !
apakan daya, semangat persahabatan yang kuat dalam diri ini tidak mampu untuk menghapuskan kau dalam hidup ini..
ya !! aku memg tidak mampu untuk menghapuskan kau..
tapi kenapa??
kerana sifat persahabatan ini memg di anugerahkan ALLAH untuk aku bersahabat dengan manusia-manusia lain.. sebab itu la aku x mampu untuk menghapuskan kau dari hidup aku ini sebab kau salah seorang dari sahabat yang aku kenal !

~kenapa kau tidak merasakan ape yang aku rasa?
~kenapa kau menyiksa aku?
~kenapa kau meludah dekat aku?
~kenapa kau sakit sgt hati kat aku?
~kenapa kau berdiam seribu bahasa dengan aku?

hina sgt ke aku ni di mata kau wahai sahabat?
jijik sgt ke aku ni di mata kau wahai sahabat?

aku da penat dengan permainan kau nie, aku x sanggup kehilagan sahabat-sahabat aku lagi..
cukup la seorang sahabat aku telah melupakan dirinya itu..
aku tak mahu memutuskan ikatan silaturahim yang telah di kurniakan ALLAH untuk kita semua..
aku inginkan persahabatan kita terjalin macam sedia kala...
hanya DOA yang mampu aku hulurkan agar terbuka hati kau untuk bersahabat dengan aku seperti sedia kala..

sekian..
AKU RINDUKAN PERSAHABATAN INI

Tuesday, 22 May 2012

~ HaPpY BiRtHdAy mY DeAr FrIenD~

ASSALAMMUALAIKUM

tepat jam 12.00 a.m, 23/5/2012 merupakan hari kelahiran SOMEONE yang ke 21
erkk,, da tua jugak kamo kan?hahaha..
sorry kalau HB xdpt celebrate bezday kamo nie..
hanya ucapan beserta doa yang HB mampu berikan kepada kamo...

fuhhh!!
 semperna ulang tahun kelahiran kamo nie
HB dengan berbesar hati ingin mengucapkan 







~semoga kamo dimurahkan rezki
~semoga kamo dipanjangkan umur
~semoga kamo berada dalam keadaan sihat-sihat sejahtera
~semoga kamo berbahagia di samping keluarga dan org tersayang
~semoga kamo berjaya dalam hidup dengan ape jua bidang yang kamo ceburi
~semoga kamo lulus dalam setiap exam yang kamo hadapi kelak

di kesempatan ini juga, HB ingin meminta maaf sekiranya sepanjang perkenalan kita selama ini membuatkan kamo berasa bosan, tension, meluat, menyampah dan sewaktu dengannya la.. hihihi.. :)

sekian saja dari H@cKs_BlaCks
video


~mAaF kAn aKu wAhAi sAhAbAt~ T_T

ASSALAMMUALAIKUM
agak kesunyian entry nie tanpa tuannya kan? ermm,, kesunyian entry ni I'Allah akan di serikan dengan cerita2 hot sepanjang keberadaan HB di johor nie,, hehehe,,
hmmm
arini HB nak cerita pasal "KERINDUAN" 
(amboi, bukan main lagi kan?) 
eh,, biar la,, this is my blog ok,, lantak la nak cerita ape kan?? hahaha.. agak poyo di situ..
fuhh! actually kerinduan yang HB nak cerita nie bukan mengenai kekasih hati,, tetapi kerinduan terhadap
sahabat HB yang semakin renggang nie..
entahlah,, HB x boleh la nak cerita2 pasl nie,, mengalir air mata,,
( okeh! nak tacing2 plk HB nie kan) hahaha..
kerengganggan persahabatan nie bermula dari HB sendiri juga.. tp HB xmau cerita kenapa HB yang mulakan dulu kerengganggan nie.. biarlah HB dan beberapa rakan yang lain tahu ape yang HB hadapi selama nie..
yang penting sekarang nie,, HB da pun mula menegur balik sahabat HB tu,, 
tetapi, reaksinya macm nak x nak layan je..
dengan reaksi die mcm tu, HB rase mcm HB buat kesalahan besar sgt kat die..
xpe, HB x kisah pon kalo die still xnak bertegur dengan HB lagi and HB tau yang die memg MELUAT dengan perangai and karenah HB nie...
jika jalan itu yang die pilih, HB da x boleh nak buat ape2 and xnak menagih simpati untuk die memaafkan diri HB nie.. hanya HB mampu berterima kasih kat die coz selama nie die sudi menjadi sahabat HB T_T

sekian



P/S::: aku tersangat2 RINDU persahabatan kita nie !! aku x nak kita x bertegur sapa lagi.. please forgive me