BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 22 May 2012

~mAaF kAn aKu wAhAi sAhAbAt~ T_T

ASSALAMMUALAIKUM
agak kesunyian entry nie tanpa tuannya kan? ermm,, kesunyian entry ni I'Allah akan di serikan dengan cerita2 hot sepanjang keberadaan HB di johor nie,, hehehe,,
hmmm
arini HB nak cerita pasal "KERINDUAN" 
(amboi, bukan main lagi kan?) 
eh,, biar la,, this is my blog ok,, lantak la nak cerita ape kan?? hahaha.. agak poyo di situ..
fuhh! actually kerinduan yang HB nak cerita nie bukan mengenai kekasih hati,, tetapi kerinduan terhadap
sahabat HB yang semakin renggang nie..
entahlah,, HB x boleh la nak cerita2 pasl nie,, mengalir air mata,,
( okeh! nak tacing2 plk HB nie kan) hahaha..
kerengganggan persahabatan nie bermula dari HB sendiri juga.. tp HB xmau cerita kenapa HB yang mulakan dulu kerengganggan nie.. biarlah HB dan beberapa rakan yang lain tahu ape yang HB hadapi selama nie..
yang penting sekarang nie,, HB da pun mula menegur balik sahabat HB tu,, 
tetapi, reaksinya macm nak x nak layan je..
dengan reaksi die mcm tu, HB rase mcm HB buat kesalahan besar sgt kat die..
xpe, HB x kisah pon kalo die still xnak bertegur dengan HB lagi and HB tau yang die memg MELUAT dengan perangai and karenah HB nie...
jika jalan itu yang die pilih, HB da x boleh nak buat ape2 and xnak menagih simpati untuk die memaafkan diri HB nie.. hanya HB mampu berterima kasih kat die coz selama nie die sudi menjadi sahabat HB T_T

sekian



P/S::: aku tersangat2 RINDU persahabatan kita nie !! aku x nak kita x bertegur sapa lagi.. please forgive me

0 comments: