BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 17 September 2011

assigment!assigment!assigment! i'm tired with u!!


Assalammualaikum u allz ^_^,,how r u today??ermm,,arini HB nk cite sikit pasl kerungsingan HB nk membuat assgmnt yg berlmbak2 nie,,oleh itu, HB terpakse stop dlu nk buat assgmnt nie coz xde idea but HB just ade idea tok bercerita kat blog,,hahaha,,(pemalas pnye HB) :p…
Actually, all the assgmnt nie bkn nye senang nk buat,,ianya memerlukan kekuatan otak + kekuatan penggunaan internet untuk mendapat kan maklumat kan??so,if kite x kuat dari segi pemikiran,kita bole menggunakan internet sbgai rujukan kan,,tp jgn “copy and paste” suda,, (eleh,,mcm HB x buat je semua tu kan) ^_^
Nie pertama kali HB membuat assgmnt yg memerlukan penggunaan format yg betol. Kalo dlu mse zaman muda-mudi kat skolah x lah sesusah ini kan??(tetiba miss kat skolah) kalo kat skolah dlu xde nye assgmnt yg kne menaip2 semua nie,but in university life, all abot homework change to “ASSIGMENT” yg penuh dengan dugaan and cabar tuk kita buat,,
Kadang2 HB slalu terpikir, boleh ke HB menempoh segala assgmnt semua nie??rase mcm nk give up je,,but dengan ade nye dorongan and sokongan darpda my mum and my “hot sister” HB mule bersemangat balik tok menempoh semua nie,,jika HB mengalah sekarang,enth ape yg akan berlaku dgn kehidupn HB pada mase akan dtg,,mesty HB akn bkerja di “kilang” “shoping mall” “kerani biase” or bnyk lagi yg x menjamin mase hadapn nanti,,oh! Tidak!! HB  x sanggup ok semua to,,HB mau kje yg boleh mnjamin mase depan HB kelak,,I’Allah,,(doa kn HB k kwn2) ^_^
Dengan adanya “BFF” HB kat sini, HB rase yg HB ni tidak keseorgan membuat assgmnt,,kiteorg always buat assgmnt same2 kn??btol x RITA and WIE2?? Tp yg x best nye,, bile buat asgsgmnt same2, we  always bercerita dulu then baru buat asggmnt,,lucu kn?hahha,,tp kalo da last2 minit, masing2 kelam kabot d buat nye (ha!padan muke kite kan) hahaha,,,
Ermm,, bile buat assgmnt nie semuanya akan jadi serabot terutama skali katil yg sedang HB baring tok buat assgmnt nie,,perghh!!kalo korang tgk katil HB nie,korang mesty x knal mane satu katil and mane satu meja stdy,,hahaha,,actually, katil nie la yg menjadi peneman HB tok buat assgmnt jugak,,tnpa katil, alamatnya HB buat assgmnt kat lantai yg keras tu jela,,hahha,,,

Ermm,,di sebabkan HB terase boring sangat terperap at dalm bilik nie,,lebih baik HB g tenangkan fikiran at “CITY PARK SEREMBAN 2”.. di sane nnty HB nk melihat keindahan pokok-pokok yg segar ^_^..actually melihat pemandangan hijau nie mmg bgus tok mate n otak kita ok,,so,HB da x sabar nk g sane nie,,da tension sgt HB kat dlm bilik nie,,DAUS! Jom ikot aku g “CITY PARK”..bye allz…….^_^


(ni la contoh2 assgmnt yg membuatkan HB tension ok)
(>,<)




(tgh merenung nasib dengan buku “management”)







(begini la keadaan “city park” pda hari minggu)
Rmai lagi org tgh berjoging kat blakang HB tu ^_^





(terase free je otak HB melihat kehijauan pokok-pokok nie)
^_^





1 comments:

setiapadasatu said...

babe :: asgnment bler nk wt??matii kter sume t...
ak xnk mati ag. ak lom kwin..HelPPPPP!!!