BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 28 December 2011

WhAt? AdIk Ku eXcIdEnT laGi??

ASSALAMMUALAIKUM.....
what?? adik aku excident lagi??....
itulah reaksi HB bila dengar adik HB nie excident lagi,, kadang2 rase geram pon ade gak gan adik HB nie coz nie da kali ke 3 die excident motor,, agaknye memg hobi die kot nk excident2 nie?? ishh, bahaya kot,,
cukup la mase first time die excident dulu HB tgk kesengsaraan die kat hospital sewaktu kakinya patah.. ouchh!! nikmat kan?? hehehe..
dalam beberape bulan kemudian, die kemalangan lagi dan menyebabkan tumit kaki die kena simen,,
ishh ape nak jadi lah dengan adik aku nie kan?? x serik2 dgr ckp org tua.. my mum slalu berpesan kat anak2 die supaya pndu kenderaan tu jgn laju2,,pandu secare berhemah,, tapi nk buat mcm mane kan? malang x berbau.. kejadian seperti ini semuanya kehendak ALLAH s.w.t

hari ni HB di kejutkan lagi bahawa adik HB nie kemalangan lagi,, nasib baik x seteruk yg lepas2,,
kali nie just lutut kaki die je yg terseliuh..kejadian nie blaku sebab adik HB x sempat nak elak dari motor kawan die yg berada di hadapan die,, cilok punye cilok, akhirnya adik HB nie berjaya juga mencium jalan raya yang sgt die rindui itu,, hahaha,, pelik kan nk cium jalan raye??
ape lagi, HB pon dtg kat tempat kejadian and bawak die ke hospital untuk menerima rawatan doktor..
(cantik gile kot doktor tadi, HB sempat lagi kenyit mate kat die ^_6) hehehe..
sangat miang disitu oke.. hahha
ok la, HB pon udah kelihatan penat bangat,, mau berehat dulu.. out zZzZzZz...


(sempat lagi kot snap pic nie) hehehe :P


(ni la juara cium jalan 3kali (ajib) )


(zon kritikal?? adik HB  x ke tahap nie lagi ) :P

0 comments: